Galambos Zsófia

Bemutatkozás

 

Mivel foglalkozom?

 

Segítek az embereknek abban, hogy valóra váltsák az álmaikat, kikerüljenek a mókuskerékből, megtanulják okosan kezelni a pénzt, sikeres üzletet építsenek, kimagasló bevételekre tegyenek szert, egyszóval: csodálatos életet éljenek. Olyan nők és férfiak a klienseim, akik többet várnak az élettől, és hajlandóak ezért erőfeszítéseket tenni.

Ha szeretne elindulni a siker útján, akkor coaching üléseim, illetve szemináriumaim Önnek szólnak.

 

Magamról néhány szóban

 

Gépészmérnökként végeztem, kkv-nál és nagyvállalati környezetben is megfordultam munkám során. Hamar megtapasztaltam az alkalmazotti lét árnyoldalait: fáradt voltam, kiégett, és borzasztóan elégedetlen az életemmel. Tudtam, hogy nem jó irányba haladok, ezért változtattam az "úticélon". Komfortzónámból kimerészkedve elkezdtem vállalkozni, majd befektetni, ezek hozták meg számomra a hőn áhított elégedettséget, sikert, függetlenséget. 

Útkereséseim során megtanultam, mi tesz egy vállalkozást sikeressé, hogyan igazodhat el az ember a befektetések útvesztőiben, és pontosan mit kell ahhoz tennie, hogy kiszabaduljon a mókuskerékből, a saját maga ura legyen és elinduljon az anyagi függetlenség útján.

Én már elértem az álmaimat. Coachként, illetve az általam szervezett workshopok alkalmával a segítségére leszek abban, hogy mindez Önnek is sikerüljön. 

 

Miért érdemes együtt dolgoznunk?

Tudásommal, szakértelmemmel, tapasztalatommal segíthetek Önnek abban, hogy megtalálja rejtett képességeit, növelje önbizalmát és pozitív változásokat indítson be életének minden területén.

Coaching üléseim teljes mértékben az Ön igényeire vannak szabva, biztosítva ezáltal azt az exkluzivitást, melyet Ön megérdemel.

Az utazás már most elkezdődött, hiszen rám talált. Ne habozzon hát! Hagyja maga mögött a kételyeit, és induljon el az úton. Örömmel segítek végigmenni rajta.